Geçtiğimiz günlerde Bi Mutfak İki Şef' Özlem Mekik Ve Ayvaz Akbacak 'ın davetiyle, Wyndam Grand Kalamış Hotel'in teras katında bulunan,harika manzarasıyla bize ev sahipliğine yapan Ouzo Restaurant ' taydık..Türk mutfağına modern yorumlar katan Ödüllü Chef Mehmet Yalçınkaya'nın bize hazırladığı meze ve balık sunumlarıyla ve de şovlarıyla harika bir gece geçirdik.. Ayrıca otel'in tüm çalışanları tüm sıcak ve samimiyetiyle bize kusursuz bir gece yaşattılar..Benim için gecenin favorisi olan yemekleri aşağıda paylaştım..Kalamar ve Balık Köftesinin hakkını yemek istemiyorum..Deniz ürünleri ile çok aram olmasa da midem ve ruhum hafif ve güzel bir gece geçirdi..
Her Çarşamba akşamı, Türk ve Yunan ezgileriyle gecemize keyif katan, Ünlü Müzisyen Yorgo Kertis ile çok eğlendik.
adreslerden biri olacağı şimdiden ortada..
Rakı şişesinde Fener Balığı
Sinarit Balığı Anason ile Tütsülenmiş,Dağ Mantarlarıyla
Sol baştan ; Ayva Terrine Pişmaniye,Çikolata Kapsülünde Bal Kabağı, Yeşil Elma Mus ve Sütlü Karamelli İncir Dolması benim ve birçok arkadaşım için gecenin favorisi idi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder