Malzemeler:
- 300gr Somon
- 4-5 dal Dereotu
- Yumurtanın yarısı
- 50 gr. Panko
- Tuz,Karabiber
- 5-6 Yaprak Roka
- Hamurger Ekmeği
- Tartar sos
Yapılışı :
- Somon,dereotu,yumurta,penako vetuz karabiberi blender kabında birleştirin ve harç oluşturana kadar çekin.
- Elde ettiğiniz harca köfte şeklini verip,streçleyerek buzdolabında dinlendirin.
- Ekmeklerinizi ikiye keserek sıcak bir tavada her iki tarafına renk verin.
- Dolaptan çıkardığınız somon köftelerinizi panko ile paneleyin.Uygun bir tavada zeytinyağı ileher iki yüzü altın rengi alana kadar pişirin.
- ekmeğinizin arasına önce köfte,üzerine tartar sos ve rokalar olacak şekilde yerleştirin.
Tarif Usla Akademi Cheflerine aittir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder